Fredag kjørte jeg og Ingunn (Hotsteps) opp til Tromsø, med oss i bilen hadde vi 6 cockere og 1 springer. Turen gikk fint, det var sol og tørre veier hele turen. Lørdag var det Tromsø Hundeklubb som arrangerte utstilling, dommer var Lilian Jonsson fra Sverige, og 17 cockere var påmeldt for henne. Trym var førstemann ut i ringen av mine, dommeren likte Trym veldig godt, sa han hadde alt på riktig plass, og plasserte han som beste junior med CK, den eneste juniorhannen som fikk CK. Så da var det bare å vente på beste hannhundklassen, der var dommeren lenge i tvil om hvem som skulle står først, før hun bestemte seg for at siden Trym var junior så ble han 2.beste hannhund (den andre var unghund, gratulerer Hege og Odin med BIM!). Så var det Hayleys tur i åpenklassen, der ble hun nummer 2 bak Ariel (Casein’s Dubais Princess) med CK. I beste tispeklassen ble Hayley nummer tre, og det morsomste var at alle de fire beste tispene var nært beslektet! Poccis (NUCh Casein’s Caves of Bermuda, Hayley og Tryms halvsøster) ble beste tispe, BIR og BIG-2, Ariel (Casein’s Dubais Princess) ble nummer 2 med cert, Hayley nummer 3, og Katja (Casein’s Blue Satin, Tryms kullsøster) ble nummer fire!

Etter utstillingen dro vi ut på byen sammen med en artig gjeng hundeskrullinger. smiley Tusen takk for en trivelig kveld til dere alle!

Søndag var det NKKs internasjonale utstilling, dommer var Siv Jernhake fra Sverige som hadde fått 27 påmeldte cockere. Trym vant igjen juniorklassen med eneste CK, i beste hannhund plukket dommeren først ut Tryms vakre pappa og Hayleys storebror, NUCH Blue Satin Just In Time som beste hannhund med CACIB, deretter en sort championhannhund fra Finland, FINUCH Great Escape I’m With Stupid som fikk certet, res.CACIB og ble NUCH, så ble lille Trymmelymmen nummer 3! Nummer 4 ble en rød championhannhund fra Finland, FINUCH Shimmerian Golden Boy (dommeren plasserte også FIN LET UCH Great Escape Forever More som nummer 5).

Bilde: Juniorklassen, Trym er nummer to fra venstre.

Bilde: De fem beste hannhundene.

Så var det Hayleys tur i åpenklassen, denne gangen var det Hayleys tur til å vinne den med CK, mens Ariel stod som nummer to med CK. I beste tispeklassen ble Hayley slått av sin vakre championsøster, Poccis (de har samme far, Trym og Poccis har samme mor), som ble beste tispe med CACIB, Hayley ble nummer to med CERT, res.CACIB og NUCH!!!, nummer 3 ble Ariel, og nummer fire ble en blue roan/tan championtispe fra Finland, FINUCH Allway’s Sunny Savannah (eieren er også deleier i Hayleys kullbror, Angus). Så Heia Slekta!! smiley

Bilde: Vår nye champion, Hayley!

I BIR og BIM ble Ruben BIR og senere BIG-2, mens Poccis ble BIM. Gratulerer til Hayley og Mias oppdrettere, Aud-Jorun og Kjell-Ivar, og til reisefølget vårt, Ingunn!! Denne helga gikk veldig bra for trøndergjengen, 4 cert, 2 cacib, 2 res.CACIB, 3 BIR, 1 BIM og 1 BIG-2 (til cockerne Hayley, Ariel og Poccis, og springerne Tulla, som ble NUCH!, og Lotta).

Kristian kom opp til Tromsø med fly på lørdags formiddag, han rakk ikke å se cockerne på lørdagen, men på søndagen var han med og handlet Ariel i beste tispeklassen. I tillegg ble han kastet inn i amerikanerringen, fikk utdelt en amerikanertispe fra åpenklassen (han har aldri stillt amerikaner før), eieren stillte selv championtispen sin, men Kristian og amerikaneren (som jeg etterpå har sett på nett heter”Sorry”, Miavo’s Luckycharm) slo til med Cert og Cacib! Og senere ble hun BIR også. Artig. smiley

Bilde: BIR: NUCH Blue Satin Just In Time BIM: NUCH Casein’s Caves of Bermuda

Bildet er tatt av Kristian, men det tilhører kennel Hotsteps. 😉