Endelig har jeg begynt å oppdatere nyhetsbloggen, var virkelig lenge siden sist (en unnskyldning må jo være valpebloggen jeg hadde halve 2010, men uansett). Her er utstillingspause for tiden, litt valpeshow innimellom, men det er jammen lenge til neste ordentlige utstilling. Men vi må jo gratulere kennel Casein med flotte resultater på den internasjonale utstillingen i Bø i dag. Hayleys flotte halvsøster Mette (Casein’s Move On) fikk storcertet og ble Best I Rasen og til slutt 2.best i gruppen, og valpenes flotte pappa Brutus (Ch. Casein’s Campania) ble beste hannhund (BIM). Kjempegrattis!! 🙂 Ellers nærmer valpene seg halvåret! Prøvde å måle høyden på de her om dagen, men det var jammen ikke lett, det endte med at de spiste målebåndet (det var riktignok et papirbånd fra IKEA).. 🙂 Ønsker alle en god helg!

English: Finally the Newsblog is up and running again, this time also in English! We have a break from the showring at the moment, only a few puppy shows.. But we send our congrats to kennel Casein with great results at the international show in Bø this weekend! Hayleys half sister Casein’s Move On became Best Of Breed with CC and 2nd. best of group, and the sire of our puppies, Ch. Casein’s Campania became Best male (BOS)!! Here, the puppies are soon half a year old, OMG! Tried to find out their height, but that was not easy, they did not want to stand still, and in the end they eat my “meassure band” (it was an IKEA-paper band..). 🙂 Wish you all a great weekend!!